Cateringmeny
Vår meny är inspirerad av personliga favoriter, smaker från barndomen, resultat från egna
experiment och vågade gissningar på vad vi tror att just Ni kommer uppskatta!
Vi lagar det som är möjligt på egen hand i vårt kök, våra inköp kommer från lokala
leverantörer och vi handlar närodlat i mesta möjliga mån.
Hur fungerar det nu?
1
Välj ut 2-3 valfria
pizzor till ert event
2
Önskar ni full servering så komplettera er beställning med tilltugg och dessert!
3
Skicka oss en boknings-förfrågan med era önskemål och menyval så återkommer vi
Tilltugg & småplock
från 49 kr /p
Napolitansk pizza
Bra start på festen!
En perfekt blandning av våra personliga favoritsnacks!
Stora grekiska Halkidikioliver, rostade Valenciamandlar och rotfruktschips
Cantaloupe
Smakrik cantaloupemelon med prosciutto parma,
basilika
Meet the Greek
Marinerade grekiska kalamataoliver, körsbärstomat, fetaost, gurka (MP, L)
Caprese
Körsbärstomat, mozzarella, basilika, balsamico (MP, L)
Aperitivo Party
Ultimata valet av tilltugg ihop med våra pizzor.
Vi sätter ihop en buffé av det bästa av det bästa. Blandade oliver och inlagda grönsaker, smakrikt kallskuret, trevliga ostar och mycket mer!
En självklar favorit, alla dagar i veckan!
Sallader
från 59 kr /p Serveras på buffé
Rucolasallad
Krispig och frisk ruccola toppad med parmesan (MP, L)
Melon- och tomatsallad med parmaskinka
Cantaloupemelon, prosciutto parma,
buffelmozzarella, körsbärstomat, basilikaolja
Sallad med granatäpple
Sallad gjord med granatäpple, blandade
körsbärs-tomater, rödlök samt senapsdressing (SP)
Rosso
Queen Maggie (veg)
Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, basilika, parmesan (G, L)
Verdure (veg)
Tomatsås av San Marzano-tomater, kalamataoliver, grekisk fårost, grillad paprika, aubergine, basilika, parmesan
N'Duja (het)
Arrabiatasås, mozzarella, n’duja, rödlök, marinerade körsbärstomater, pecorino, basilika (G, MP, L)
Hot ‘n Honey
Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, chilisalami, chilihonung, pecorino, oregano (G, MP, L)
Funghi & Co.
Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, svamp, oliver, kronärtskocka, prosciutto cotto, basilika, parmesan (G, MP, L)
Bianco
Caprese (veg)
Marinerade bifftomater, riven buffelmozzarella, basilika
(G, MP, L)
Pera med mera (veg)
Creme fraiche, chèvre, gorgonzola, päron, honung,
valnöt, ruccola (G, MP, L, N)
Pollo Bianco
Fior di latte mozzarella, grillad kycklingfilé, oliver,
röd pesto, ruccola, parmesan (G, MP, L, N)
Tartufo
Creme fraiche, fior di latte mozzarella, skogssvamp,
tryffel salami, vitlök- och tryffelolja, ruccola, pecorino
(G, MP, L)
* alla pizzor är toppade med extra jungfru olivolja
* parmesan, mozzarella och fetaost innehåller <0,01 - 1 g laktos
*om du vill ha en specifik ingredienskombination
vänligen meddela oss så ska vi försöka tillgodose det
Dessert
från 69 kr /p
Tiramisú med frisk citronkräm
En somrig och frisk variant av den italienska
klassikern och för alltid en personlig favorit!
Gjort på mascarpone, citron, savoiardikex toppat
med riven citron och citronmeliss (G, MP, L)
Mascarpone & jordgubbar
Sommarsmaker i högsta grad! Balsamicomarinerade jordgubbar på en bädd av mascarpone toppat med
färsk mynta. Ja tack! (MP)
Chokladmousse med Amaretto
Mustig chokladmousse på 70% kakao med en skvätt amaretto (nötlikör) toppad med rostade mandelflarn
och bär efter säsong (MP, L, N)
Nutella Cheesecake
Min relation till Nutella kan inte beskrivas med ord! Därför var valet enkelt att erbjuda en cheesecake baserad på Nutella. Just denna serveras med Oreokex, hackade hasselnötter och toppas med riven choklad (G, MP, L, N)
ALLERGIER & SPECIALKOST: Vi tillgodoser och kan anpassa mycket av menyn utifrån era behov. Låt oss veta så löser vi resten!
GL = spannmål som innehåller gluten (det vill säga vete, råg, korn, havre, spelt/dinkel, khorasanvete, eller korsningar mellan dem) KD = kräftdjur GG= ägg F = fisk
JN = jordnötter SB = sojabönor L / MP = mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) N = nötter, det vill säga mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt/Queenslandsnöt SL = selleri (SL) SP = senap SF = sesamfrön SD = svaveldioxid och sulfit i koncentrationer på mer än 10 mg/kg eller 10 mg/liter LP = lupin BD = blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk). Källa: Livsmedelsverket.se