top of page
Image by Alissa De Leva

Cateringmeny

Vår meny är inspirerad av personliga favoriter, smaker från barndomen, resultat från egna
experiment och vågade gissningar på vad vi tror att just Ni kommer uppskatta!
Vi lagar det som är möjligt på egen hand i vårt kök, våra inköp kommer från lokala
leverantörer och vi handlar närodlat i mesta möjliga mån. 

 
 
Hur fungerar det nu?

1

Välj ut 2-3 valfria

pizzor till ert event

2

Önskar ni full servering så komplettera er beställning med tilltugg och dessert!

3

Skicka oss en boknings-förfrågan med era önskemål och menyval så återkommer vi

Tilltugg & småplock

från 49 kr /p

Napolitansk pizza

Bra start på festen!

En perfekt blandning av våra personliga favoritsnacks!

Stora grekiska Halkidikioliver, rostade Valenciamandlar och rotfruktschips

Cantaloupe 

Smakrik cantaloupemelon med prosciutto parma,

basilika

 

Meet the Greek

Marinerade grekiska kalamataoliver, körsbärstomat, fetaost, gurka (MP, L)

Caprese

Körsbärstomat, mozzarella, basilika, balsamico (MP, L)

Aperitivo Party

Ultimata valet av tilltugg ihop med våra pizzor. 

Vi sätter ihop en buffé av det bästa av det bästa. Blandade oliver och inlagda grönsaker, smakrikt kallskuret, trevliga ostar och mycket mer!

En självklar favorit, alla dagar i veckan!

Sallader

från 59 kr /p    Serveras på buffé

Rucolasallad

Krispig och frisk ruccola toppad med parmesan (MP, L)

Melon- och tomatsallad med parmaskinka

Cantaloupemelon, prosciutto parma,

buffelmozzarella, körsbärstomat, basilikaolja

Sallad med granatäpple

Sallad gjord med granatäpple, blandade

körsbärs-tomater, rödlök samt senapsdressing (SP)

Rosso

Queen Maggie (veg)

Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, basilika, parmesan (G, L)

 

Verdure (veg)

Tomatsås av San Marzano-tomater, kalamataoliver, grekisk fårost, grillad paprika, aubergine, basilika, parmesan

 

N'Duja (het)

Arrabiatasås, mozzarella, n’duja, rödlök, marinerade körsbärstomater, pecorino, basilika (G, MP, L)

Hot ‘n Honey

Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, chilisalami, chilihonung, pecorino, oregano (G, MP, L)

Funghi & Co.

Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, svamp, oliver, kronärtskocka, prosciutto cotto, basilika, parmesan (G, MP, L)

Bianco

Caprese (veg)

Marinerade bifftomater, riven buffelmozzarella, basilika

(G, MP, L)

Pera med mera (veg)

Creme fraiche, chèvre, gorgonzola, päron, honung,

valnöt, ruccola (G, MP, L, N)

 

Pollo Bianco

Fior di latte mozzarella, grillad kycklingfilé, oliver,

röd pesto, ruccola, parmesan (G, MP, L, N)

Tartufo

Creme fraiche, fior di latte mozzarella, skogssvamp,

tryffel salami, vitlök- och tryffelolja, ruccola, pecorino

(G, MP, L)

* alla pizzor är toppade med extra jungfru olivolja

* parmesan, mozzarella och fetaost innehåller <0,01 - 1 g laktos
*om du vill ha en specifik ingredienskombination

vänligen meddela oss så ska vi försöka tillgodose det

Dessert

från 69 kr /p

Tiramisú med frisk citronkräm

En somrig och frisk variant av den italienska

klassikern och för alltid en personlig favorit!

Gjort på mascarpone, citron, savoiardikex toppat

med riven citron och citronmeliss (G, MP, L)

 

Mascarpone & jordgubbar

Sommarsmaker i högsta grad! Balsamicomarinerade jordgubbar på en bädd av mascarpone toppat med

färsk mynta. Ja tack! (MP)

Chokladmousse med Amaretto

Mustig chokladmousse på 70% kakao med en skvätt amaretto (nötlikör) toppad med rostade mandelflarn

och bär efter säsong (MP, L, N)

 

Nutella Cheesecake

Min relation till Nutella kan inte beskrivas med ord! Därför var valet enkelt att erbjuda en cheesecake baserad på Nutella. Just denna serveras med Oreokex, hackade hasselnötter och toppas med riven choklad (G, MP, L, N)

ALLERGIER & SPECIALKOST: Vi tillgodoser och kan anpassa mycket av menyn utifrån era behov. Låt oss veta så löser vi resten!

GL = spannmål som innehåller gluten (det vill säga vete, råg, korn, havre, spelt/dinkel, khorasanvete, eller korsningar mellan dem)  KD = kräftdjur GG= ägg F = fisk

JN = jordnötter SB = sojabönor L / MP = mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) N = nötter, det vill säga mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt/Queenslandsnöt SL = selleri (SL) SP = senap SF = sesamfrön SD = svaveldioxid och sulfit i koncentrationer på mer än 10 mg/kg eller 10 mg/liter LP = lupin BD = blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk).   Källa: Livsmedelsverket.se

bottom of page