top of page
Image by Alissa De Leva

Cateringmeny

Vår meny är inspirerad av personliga favoriter, smaker från barndomen, resultat från egna
experiment och vågade gissningar på vad vi tror att just Ni kommer uppskatta!
Vi lagar det som är möjligt på egen hand i vårt kök, våra inköp kommer från lokala
leverantörer och vi handlar närodlat i mesta möjliga mån. 

 
 
Hur fungerar det nu?

1

Välj ut 2-3 valfria

pizzor till ert event

2

Önskar ni full servering så komplettera er beställning med tilltugg och dessert!

3

Skicka oss en boknings-förfrågan med era önskemål och menyval så återkommer vi

Tilltugg & småplock

Napolitansk pizza

priser per person

Bra start på festen! 49 kr

En perfekt blandning av våra personliga favoritsnacks!

Stora grekiska Halkidikioliver, rostade Valenciamandlar och rotfruktschips

Cantaloupe 59 kr

Smakrik cantaloupemelon med prosciutto parma,

basilika

Meet the Greek 59 kr

Marinerade grekiska kalamataoliver, körsbärstomat, fetaost, gurka (MP, L)

Caprese 59 kr

Körsbärstomat, mozzarella, basilika, balsamico (MP, L)

Aperitivo Party 99 kr

Ultimata valet av tilltugg ihop med våra pizzor. 

Vi sätter ihop en buffé av det bästa av det bästa. Blandade oliver och inlagda grönsaker, smakrikt kallskuret, trevliga ostar och mycket mer!

En självklar favorit, alla dagar i veckan!

Bufféaallader

priser per person

Rucolasallad 69 kr

Krispig och frisk ruccola toppad med parmesan (MP, L)

Melon- parma och tomatsallad 89 kr

Cantaloupemelon, prosciutto parma,

buffelmozzarella, körsbärstomat, basilikaolja

Sallad med granatäpple 89 kr

Sallad gjord med granatäpple, blandade

körsbärs-tomater, rödlök samt senapsdressing (SP)

Rosso

Queen Maggie (veg)

Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, basilika, parmesan (G, L)

 

Verdure (veg)

Tomatsås av San Marzano-tomater, kalamataoliver, grekisk fårost, grillad paprika, aubergine, basilika, parmesan

 

N'Duja (het)

Arrabiatasås, mozzarella, n’duja, rödlök, marinerade körsbärstomater, pecorino, basilika (G, MP, L)

Hot ‘n Honey

Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, chilisalami, chilihonung, pecorino, oregano (G, MP, L)

Funghi & Co.

Tomatsås av San Marzano-tomater, fior di latte mozzarella, svamp, oliver, kronärtskocka, prosciutto cotto, basilika, parmesan (G, MP, L)

Bianco

Caprese (veg)

Marinerade bifftomater, riven buffelmozzarella, basilika

(G, MP, L)

Pera med mera (veg)

Creme fraiche, chèvre, gorgonzola, päron, honung,

valnöt, ruccola (G, MP, L, N)

 

Pollo Bianco

Fior di latte mozzarella, grillad kycklingfilé, oliver,

röd pesto, ruccola, parmesan (G, MP, L, N)

Tartufo

Creme fraiche, fior di latte mozzarella, skogssvamp,

tryffel salami, vitlök- och tryffelolja, ruccola, pecorino

(G, MP, L)

* alla pizzor är toppade med extra jungfru olivolja

* parmesan, mozzarella och fetaost innehåller <0,01 - 1 g laktos
*om du vill ha en specifik ingredienskombination

vänligen meddela oss så ska vi försöka tillgodose det

Dessert

priser per person

Mascarpone & jordgubbar 85 kr

Sommarsmaker i högsta grad! Balsamicomarinerade jordgubbar på en bädd av mascarpone toppat med

färsk mynta. Ja tack! (MP)

Chokladmousse med Amaretto 85 kr

Mustig chokladmousse på 70% kakao med en skvätt amaretto (nötlikör) toppad med rostade mandelflarn

och bär efter säsong (MP, L, N)

Tiramisú med frisk citronkräm 105 kr

En somrig och frisk variant av den italienska

klassikern och för alltid en personlig favorit!

Gjort på mascarpone, citron, savoiardikex toppat

med riven citron och citronmeliss (G, MP, L

Nutella Cheesecake 105 kr

Min relation till Nutella kan inte beskrivas med ord! Därför var valet enkelt att erbjuda en cheesecake baserad på Nutella. Just denna serveras med Oreokex, hackade hasselnötter och toppas med riven choklad (G, MP, L, N)

ALLERGIER & SPECIALKOST: Vi tillgodoser och kan anpassa mycket av menyn utifrån era behov. Låt oss veta så löser vi resten!

GL = spannmål som innehåller gluten (det vill säga vete, råg, korn, havre, spelt/dinkel, khorasanvete, eller korsningar mellan dem)  KD = kräftdjur GG= ägg F = fisk

JN = jordnötter SB = sojabönor L / MP = mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) N = nötter, det vill säga mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt/Queenslandsnöt SL = selleri (SL) SP = senap SF = sesamfrön SD = svaveldioxid och sulfit i koncentrationer på mer än 10 mg/kg eller 10 mg/liter LP = lupin BD = blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk).   Källa: Livsmedelsverket.se

bottom of page